Daktuinen

Het grijze dak van een parkeergarage, kantoor of opslagruimte een natuurfunctie meegeven… de specialiteit van Binder Groenprojecten. Het verhoogt op natuurlijke wijze de waarde van uw object.

Binder Groenprojecten is exclusief leverancier van Optigroen; het beproefde daktuin-systeem om grijze daken met levend groen te verrijken. Voor elke wens en plek wordt een groene omgeving gerealiseerd. Of het nu gaat om een welig begroeide daktuin – waarin het heerlijk vertoeven is – of een onderhoudsarme sedumvegetatie met eenvoudige beplanting op een kantorencomplex. Vijvers, terrassen… er zijn tal van mogelijkheden… u zegt het maar.

Groene daken zijn de meest natuurlijke klimaatbeheersing ter wereld en economisch aantrekkelijk. Zij beschermen de dakbedekking tegen allerhande invloeden. De beplanting houdt water vast en vermindert de hoeveelheid regenwater dat van uw dak en terras stroomt. Verder verlaagt het de kans op schade en verlengt het de totale levensduur van een dakconstructie. Binder Groenprojecten geeft 10 jaar verzekerde garantie op dakterrassen en tuinen.

Vrijblijvend informatie aanvragen voor
Daktuinen
?
Neem gerust contact op.